ElzeIn de afgelopen 15 jaar heb ik mij verdiept in massage en beweging en dit heeft mij veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling. De eerste cursussen die ik heb gevolgd waren op het gebied van lichaamsmassage, voetreflexzonetherapie, polariteitmassage, hotstonemassage en hoofd-nek massage.
Door een cursus aromatherapie te volgen kan ik nu mijn eigen massageolie maken die op de persoon is afgestemd. Ik raakte gefascineerd door het effect van een massage op het lichaam en wilde mij daarin gaan ontwikkelen.

Na een voltooide 4 jarige HBO opleiding tot massagetherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam ben ik in 2015 mijn massagepraktijk gestart. Ik ben in het bezit van het (SNRO) diploma medische basiskennis en als CAM-therapeut (complementair zorgverlener op hbo-niveau) sta ik ingeschreven in het register van CPION. Om mij verder te ontwikkelen en mijn kennis over massagetherapie actueel te houden volg ik geregeld nascholingen.

 Ik werk vanuit een holistische visie, inhoudende dat lichaam en geest als één geheel wordt gezien. Het is prachtig om te ervaren dat ik door het geven van een massage iemand op weg mag helpen om de taal van zijn of haar lichaam te kunnen verstaan.

Tijdens de massage ben ik helemaal in mijn element. Ik werk met veel rust en aandacht. Ik vind het belangrijk om niet meteen te oordelen, maar open te staan voor de verschillen die de mens rijk is. Ik houd niet zo van zweverigheid, liever sta ik met beide benen op de grond.